maandag 4 juli 2011

#58 Door een visagiste opgemaakt worden

Afgelopen dinsdag werd ik gebeld door een mevrouw van de Stadsschouwburg in Enschede of ik de volgende dag de cabaretier Ronald Goedemondt wilde interviewen voor de nieuwe rubriek "Uit eten met..."  in hun kwartaalmagazine. Dit kwartaalmagazine heeft een oplage van 30.000 stuks. Via via waren ze achter mijn telefoonnummer gekomen (ik ben studentredacteur bij het Hogeschoolmagazine van Saxion, vandaar)

Ik kon gelukkig wel, want het leek me natuurlijk hartstikke gaaf. Maar omdat niet alleen het interview in het magazine komt, maar ook een foto, wilde ik er natuurlijk wel mooi uit zien. Woensdagmiddag ben ik dus nog even snel naar de kapper geweest. Ook heb ik me bij de schoonheidsspecialiste/visagiste laten opmaken. Ik kan mezelf wel opmaken, maar dat wordt toch minder mooi dan wanneer iemand die er verstand van heeft het doet.

Het interview ging erg goed en tijdens het eten zijn er ook een aantal foto's gemaakt. Ik ben erg benieuwd hoe het er uit komt te zien in het magazine. Maar ik heb in ieder geval al weer een doel gehaald, namelijk opgemaakt worden door een professioneel iemand :) Ik had van te voren gezegd dat ik er graag naturel uitzie, en ze heeft daarom lavendelkleuren gebruikt, omdat die goed bij mijn ogen en kleding/sieraden passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten