woensdag 1 juni 2011

#51 Vijf keer een weekendje weg

Aangezien mijn vriend en ik de afgelopen jaren geen geld hadden om echt op vakantie te gaan, wilden we wel af en toe er even een weekendje tussenuit. Vandaar dat ik als doel had om minimaal 5 keer een weekendje weg te gaan. Vorig jaar zijn we drie keer een weekendje weg geweest en dit jaar 2 keer, waarvan de laatste keer afgelopen weekend was.



Het eerste weekendje weg was vorig jaar naar Wijk aan Zee, vanwege ons 3-jarig jubileum. We zaten in een hotel en hebben op vrijdag een strandwandeling gemaakt en in de bar van het hotel wat gedronken. Zaterdags zijn we een dagje naar Haarlem geweest, wat een erg gezellige stad is. Zondags zijn we voor we terug naar huis gingen nog naar de Zwarte Markt in Beverwijk geweest, maar daar vonden we allebei weinig aan.


Het tweede weekendje weg was vorig jaar juni, vanwege het Vogeltoernooi. Dit is een voetbaltoernooi waar de club van mijn vriend elk jaar aan meedoet. Er zijn totaal 10 clubs die meedoen en elk jaar is het bij een andere club. Vorig jaar was het dus in Geldrop. Vrijdagavond zijn we daar de stad in geweest en op zaterdag was het voetbaltoernooi, met aansluitend een feestavond bij de voetbalvereniging waar het toernooi was. Op zondag zijn we weer naar huis gegaan en hebben we nog even gezellig bij de eigen club nagepraat.



Het derde weekendje weg was ook vorig jaar, toen zijn we in juli een weekendje naar Antwerpen geweest. We hebben veel rondgewandeld in de stad en lekker op terrasjes gezeten en van het mooie weer genoten. Er waren op het Stadhuisplein trial-wedstrijden (met een speciale fiets over rotsblokken en andere hindernissen springen) Dus dat was wel mooi om te zien!


Het vierde weekendje weg was in maart van dit jaar naar Garderen, vanwege ons 4-jarig jubileum. We hadden een arrangement van de Veluwse Bron geboekt. Op vrijdag kwamen we bij het hotel in Garderen aan en hebben we in het hotel gegeten en aan de bar gezeten. Zaterdags hadden we ons arrangement bij de sauna en hebben we ons een dagje heerlijk laten verwennen. Zondags hebben we een fietstocht over de Veluwe gemaakt en onderweg lekker geluncht. Het was ontzettend mooi weer toen, dus het was erg lekker fietsweer!



Het vijfde weekendje weg was dus afgelopen weekend, wederom vanwege het Vogeltoernooi. We zaten dit keer in Dordrecht en hebben daar vrijdagavond bij Eetcafé Baloe Beer heerlijk gegeten. Daarna zijn we de kroeg in gegaan en hebben we er een mooi feestje van gemaakt. Zaterdag was overdag het voetbaltoernooi en 's avonds bij de vereniging hebben we ook nog een mooi feestje gebouwd. Zondag zijn we weer naar huis gegaan en hebben we het weekend nog even afgesloten bij de club zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten